Kara kalem Kurslari

Thumbnail image 

Anadolu İletişim Bilgileri:

0322 459 37 37
0532 165 2 000
0545 200 222 0
0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA 0322 431 11 54

Karakalem Hobi Kursları


Karakalem kurslarımızda güzel sanatlara hazırlık veya özel ders seklinde yapılmaktadır.


Hafta içi ve hafta sonu grup seçenekleri mevcuttur. Hafta içi gruplar 01 Ekim – 30 Mayıs arasında,  hafta sonu grupları ise 12 boyunca devam eden gruplardır.  Mayıs sonu veya Haziran ayının ilk haftası, yapılan çalışmalar beğeniye sunularak sergimiz yapılır. Dileyen arkadaşlar çalışmalarını sergide satabilirler. Ayrıca şu an yapım aşamasında olan satış sayfamızda da resimlerinizin satışı sizin adınıza yapılacaktır.


Karakalem kurslarımız da çizim derslerimizde paket programlara tabidir. Cumartesi saat 10. 30 – 12. 30 saatleri arasında gelen öğrencilerimiz almaktadır. Bu gruplarda karakalem teknikleri öğretilmekle birlikte, diğer derslerde öğretilmektedir. Çocuklarda ince motor kaslarının gelişiminde çok büyük katkıları olmakla birlikte gördüğü eşyaları daha dikkatli bakması gerektiğini öğrenir. Dikkat algısı güçlenir. El becerileri artar. Sosyalleşir. Kendine güveni artar…


Sanat atölyelerimizin birine bu özel kurslardan birini aldırtmanızı öneriyoruz. Deneme derslerimize bekleriz. Çocuklarınız bir ders misafirimiz olsun, ortamda olmak isterlerse, sonra kayıt yaptırın. Misafir gruplarına bekleriz.


Büyüklere yönelik karakalem sanat atölyelerimizde çok güzel etkinliklerle bir ortamda karakalem öğrenme garantisi veriyoruz. Karakalemde portre, karakalem manzara, karakalem obje, karakalem model vb. konularda çalışmalarımızla sizlerin de bir karakalem uzmanı olmanız için elimizden geleni yapıyoruz. Farklı farklı öğretmenlerin öğretisiyle kendinizi daha da iyi görebileceğinizi umut ediyoruz. Karar vermeniz yeterlidir. Deneme derslerimize sizleri de bekleriz.


Sanat atölyelerimizde her yaşta ve saatlerde derslerimiz mevcuttur. Sizleri de aramızda görmekte onur duyarız. Karakalem çalışmaları ile çok güzel sergiler açan öğrencilerimizle grup duyuyoruz. 10 yılını dolduran öğrencilerimiz hala aramızda devam etmektedir.


Karakalem sanat eğitiminde adana da tek kuruluş diyebiliriz. Karakalem sanat atölyeleri ile 1989 dan beri sizlerleyiz. Çocuklarınız ya da sizleri bir kahve içmeye bekleriz. Atölyelerimiz gezerek örnekleri inceleyebilir programlarımız hakkın da bilgi alabilirsiniz. Karakalem eğitimleri ile sadece karakalem diye düşünmeyin diğer konulara da etkisi olacağını garanti ediyoruz. Suluboya yağlı boya yapmanın en güzel yolu karakalem yapmaktır. Karakalem resim sanatının namusu gibidir.


Karakalem mi çalışıyorsunuz? Gelim bizimle çalışın. Birlikte güç doğar. Sergiler ve şenlikleri birlikte organize edelim.

 


[widgetkit id=”28″]


[widgetkit id=”21″]


[widgetkit id=”15″]


[widgetkit id=”32″]


Thumbnail image 

Anadolu İletişim Bilgileri:

0322 459 37 37
0532 165 2 000
0545 200 222 0
0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA 0322 431 11 54

[widgetkit id=”40″]

En Güzel Kara Kalem Dershanesi, En Güzel Karakalem Çalışanlar, En Güzel Karakalem Kursları, En Güzel Karakalem Örneği, En Güzel Karakalem Yapanı


yasarkarakuzu

ANADOLU SANAT Sosyal Medyada facebook.com , instagram.com  youtube.com ve anadolusanat.com ve sanat marketimiz için risusart.com ziyaret edebilirsiniz

Bir cevap yazın

kara kalem kursları

Thumbnail image

İletişim Bilgileri:
Anadolu Telefonlarımız
0322 459 37 37
0532 165 2 000
0545 200 222 0
0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan  0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA 0322 431 11 54

Hobi Resim, Fotoğraf, Heykel, Ebru Kara kalem Kursları Hakkında En Çok Sorulan Sorular

SORU 1- Hobi resim kursları, heykel, ebru, hobi fotoğraf, kaligrafi kursları, karikatür kursları için ne zaman kayıt yapılabilir.
CEVAP 1- Hobi resim kursları, , ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kursları için yılın 12 ayı kayıt yaptırabilirsiniz. Bazı dersler grup şeklinde, bazı dersler ise birebir özel ders şeklinde yapılır. Her kursiyer kendi seviyesine göre yönlendirilir.

SORU 2- Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat hiçbir bilgim, deneyimim yok. Sıfır seviye ile de başlayabilir miyim?
CEVAP 2 – Hobi resim kursları, heykel, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılabilmeniz için hiçbir alt yapı gerekmiyor. Aramıza katılan her kursiyerimizin sıfır altyapı ile geldiğini varsayarak dersler anlatılır.

SORU 3 – Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum. Yine de başarı gösterebilir miyim?
CEVAP 3 – Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi kursları, hobi karikatür kurslarına katılmak isteyen tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz şudur; yeteneğiniz olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Sizden tek istediğimiz istek ve istikrar. Gerisini bize bırakın.

SORU 4 – Hobi kursları ne kadar sürüyor?
CEVAP 4 – Kursiyerler istediği kadar hobi kurslarına devam edebilirler. Bazı kursiyerlerimizin zamanı kısıtlıdır, şehir dışından gelmiştir veya senelik iznini ayarlamıştır, 1 ay gelir. Bazı arkadaşlarımızın bir engeli yoktur, 12-13 yıl devam ederler. Hobi resim kurslarımızda en az 1 aylık kayıt alınır. Özel derslerde daha kısa süreli de ders alınabilir.

SORU 5 – Hobi Fotoğraf dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
CEVAP 5 –Hobi fotoğraf kurslarımız 10 Saatlik bir kurdur. Profesyonel veya yarı profesyonel makine zorunluluğu vardır. Dersler birebir yapılır. Ders saatleri ve günleri öğretmenin, kursiyerin ve kursun uygun saat ve günlerine ayarlanabilir. Yılsonunda sergimiz yapılır. Dileyen arkadaşlarımız 3-5 fotoğrafı ile sergiye katılır ve başarı belgeleri sergide taktim edilir.  

SORU 6 – Hobi heykel dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?  
CEVAP 6 – Hobi heykel derslerimiz 8 Saatlik kurlardan oluşur. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursa uygun saatlere göre ayarlanabilir. Malzeme kursiyere aittir. Şu an gerekli kil kursumuzda mevcuttur. Onun dışında gerekli olacak malzemeler kursiyere aittir. Rölyef veya büst çalışmaları yapılabilir. Yapılan ürünler kursiyere aittir. Kursiyer dilediği kadar heykel derslerine devam edebilir. Kurs bitiminde kursiyerlere başarı belgeleri verilir. Dileyenler yılsonu sergilerimize katılabilir, isteğe bağlı olarak çalışmalarının satışını yapabilirler.

SORU 7- Hobi ebru kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
CEVAP 7 – Hobi ebru kurslarımız toplamda 8 saatlik bir kurdur. Dersler birebir yapılır. Malzeme kursiyere aittir. Malzemeyi öğretmenin getirmesi istenirse ücreti öğretmene verilir. 8 Saatten daha fazla ders almak isteyenler kursa devam edebilirler. Dersler istenirse ebru suyunun ve boyasının hazırlanışından itibaren gösterilir. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursun uygun saatlerine göre ayarlanabilir. Kurs bitiminde başarı belgeleri taktim edilir.

SORU 8 – Hobi resim kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
CEVAP 8 – Hobi gruplarımız her hafta 2 ayrı grup şeklinde derslere devam etmektedir.

1.Grup cumartesi günleri 13.00-16.00 saatleri arasında,
2.Grup salı günleri saat 09.00 – 16.00 saatleri arasında ders yapmaktadır.

Her iki hobi resim grubumuzda 8-10 kişiliktir. Aynı grup içerisinde dileyenler karakalem, sulu-kuru-pastel boya veya yağlıboya, kabartmalı teknikler çalışabilir. Ders süresince öğrencilerle birebir ilgilenilir. Dileyen kursiyerlerimiz tüm teknikleri deneyebilir. En az 1 aylık kayıt yapılır. Kursiyerler dilediği kadar kursa devam edebilirler. Hafta sonu grubumuz 12 ay faal bir gruptur. Mayıs ayı sonu veya haziran ayı başlarında AÇS Sanat Galerisinde resim sergimiz yapılır. Dileyenler tablolarını bu sergilerimizde satabilirler. Sıfır çizimle de resim kursuna başlanabilir.

SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk ders neler yapılır?
SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk dersimiz için resim-fotoğraf arşivimizden kursiyerle birlikte 5-6 resim seçilir ve öğretmenlerimizin de fikri alınarak ilk yapılacak çalışmaya başlanır. Veya kursiyer kendi seçtiği bir resim ya da fotoğrafı öğretmene gösterip fikrini alabilir. Kursiyer malzemelerini ve resmin çıktısını alarak ilk çalışmasına başlar. Tuvale yapılacak bir çalışmaysa resmin ölçülerine göre tuval önceden kursiyer veya kursumuz tarafından mutlaka temin edilir.

SORU 10 – Hobi karakalem derslerinde hangi malzemeler gerekir?
CEVAP 10 – Hobi kara kalem kursları için gerekli olan malzemeler;

1)35×50 Şöhler veya Canson kâğıt

2)50 cm.lik Plastik Cetvel (2 adet)

3)50X70 Ebadında Duralet (1 Adet) (Evde Kalsın)

4)Maket Bıçağı- – Kıskaç

5)Silgi-Kalem Silgi-Hamur Silgi

6)Kuru–Sulu Boya (Sulu boyanın kalem hali) (48’lik -36 veya 24’lük Alpino Marka Olabilir)

7)HB-B-2B-4B-H-2H-4H- Kalemler

8)50×70 Ebadında Resim Dosyası -(siyah fermuarlı resim dosyası veya bazuka şeklinde proje çantası)

9)A4 Ebadında Çizgisiz Eskiz Defteri

10)Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)

SORU 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli malzemeler nelerdir?
CEVAP 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli olabilecek malzemeler;

1-      Bir takım yağlıboya (pebeo marka olabilir)

2-      Yağlı boya fırçaları (5 sıfır-6-11-16 numaralı)

3-      1 Adet küçük boyacı fırçası

4-      Kokusuz tiner ve kokusuz terebentin

5-      2 Küçük spatula, biri küt uçlu diğeri verev uçlu

6-      Yağlıboya paleti (Kâğıt palet veya büyük plastik palet)

7-      HB Kalem – silgi

8-      Füzen kalem (8B veya 6B olabilir)

9-      50 cm’lik plastik cetvel

10-  Kullanılacak tiner ve terebentinin muhafazası için 2 adet kapaklı, küçük cam veya metal şişe

11-  Fırçaların temizliği için yumuşak bez parçası- ıslak mendil-kâğıt havlu

12-  İsteğe bağlı malzeme çantası ve önlük

13-  Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)

Gelin, Kurslarımıza Kayıtsız Kalmayın

Thumbnail image

İletişim Bilgileri:
Anadolu Telefonlarımız
0322 459 37 37
0532 165 2 000
0545 200 222 0
0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA 0322 431 11 54

[widgetkit id=10]
[widgetkit id=14]
[widgetkit id=17]
[widgetkit id=18]

Bilgisayar Öğrenim Burs Nedir, En Başarılı Öğrenim Burs Nedir, En Güzel Öğrenim Burs Nedir, En Hit Öğrenim Burs Nedir, En İyi Öğrenim Burs Nedir, En Kaliteli Öğrenim Burs Nedir, En Son Öğrenim Burs Nedir


yasarkarakuzu

ANADOLU SANAT Sosyal Medyada facebook.com , instagram.com  youtube.com ve anadolusanat.com ve sanat marketimiz için risusart.com ziyaret edebilirsiniz