
Yağlı Boya Resim
Yağlı Boya Resim
Karakalem çalışmalarınızı tamamlayan resim öğrencileri genellik yağlı boya çalışmalarına başlarlar. Bu konuda iyi bir kus bulduktan sonra çalışmalarınızda önce kendi seçtiğiniz objeler sonrasında ise de ünlü ressamların yağlı boya tablolarını kullanabilirsiniz.
İbrahim Balaban 1921 yılında doğmuştur. Meşhur tablosu olan Harman eserini ise 1958 yılında yapmıştır. Anadolu insanının yaşamından ve halk efsanelerinden yola çıkarak toplumsal gerçekçi yapıtlar üreten 94 yaşındaki usta ressam Balaban, bugün hâlâ Nâzım’dan “Şair Baba” diye bahsediyor ve “O bir güneşti, beni ışığıyla aydınlattı.” diyor. Nazım Hikmet, onun Harman tablosu için şu şiiri yazmıştır.
Seçköyü’nden Feyzioğlu Ali’nin kızı, harman yerinde su döküyor dombaylara.
Dombaylar kızgın tuğladan dombaylar kırmızı kara.Ben de dombaylar gibi, eydim kafamı toprağa. Su dök! serinleyeyim!
Yağlı Boya Resim Yapanlar, En Ünlü Yağlı Boya Yapımcıları, En Ünlü Yağlıboya Öğretmenleri, Çok Yönlü Yağlıboya Öğretmeni, Çok Ünlü Yağlıboya Kurs Öğretmeni, Çok Başarılı Yağlıboya Kurs Merkezi ilgili bilgi almak ve doğru bir adreste eğitim alarak başarılı çalışmalar yapmak için kursumuz ile iletişime geçebilirsiniz.
[widgetkit id=”12″]
[widgetkit id=”6″]
Anadolu İletişim Bilgileri:
0322 459 37 37 0532 165 2 000 0545 200 222 0 0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA 0322 431 11 54
[widgetkit id=”40″]
En Ünlü Yağlıboya Öğretmenleri, ki Çok Yönlü Yağlıboya Öğretmeni, ki En Ünlü Yağlı Boya Yapımcıları, ki Ünlü Yağlıboya Ressamları, Yağlı Boya Portre Ressamları, Yağlı Boya Resim Yapanlar, Yağlıboya Ressamları