Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi Çocuk Resim Sergisi

Çok Kolay Forum Kuralları

Thumbnail image

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı anadolu Forum  hiçbir sorumluluk kabul etmez.

2. Forumda, Türkiye Cumhuriyeti yasalarını ve uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar yazılamaz, ilgili materyal gönderilemez.

3. Forumda dini, siyasi veya politik içerikli mesajlar yazmak ve propaganda yapmak yasaktır.

4. Fıkra dahi olsa Türk gelenek ve göreneklerine aykırı yazılar yayınlamak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve bu konularda resimler yayınlamak; küfürlü konuşmak, küçük düşürücü laflar söylemek yasaktır

5. Forumda yasal olmayan site adresleri vermek; hack, cr@ck, warez, seri@l, edonkey isteği içeren mesajlar yazmak; mp3 isteğinde bulunmak; yazılım telif hakları sebebiyle Türkiye’de temsilciliği bulunan firmalara ait korsan yazılım linkleri vermek; site şifreleri dağıtmak; illegal link, içerik ve yazı yollamak kesinlikle yasaktır ve üyelik iptali nedenidir.

6. Foruma mesaj gönderirken; boş mesaj göndermek, arka arkaya birden fazla mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, “+1, bence de, güzel” gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, sadece smiley kullanmak ayrıca yeni başlık açarken “yardımmmmmmmmm”, “YaRdIm EdeRmİsiNİz”, “Acil Yardım”, “Lütfen Bakar mısınız” gibi mesaj konusu ile ilgisi olmayan uzun cümleler ve karizmatik görünsün diye garip şekilli harfler kullanmak yasaktır.

7. Özel mesaj atarak üyeleri rahatsız edici mesajlar göndermek yasaktır.

8. İmzada aşırı büyük fontla yazı yazmak yasaktır. İmzaya resim eklenebilir ancak eklediğiniz resim reklam amacı taşımamalıdır.

9. BÜYÜK HARFLE yazı yazmak bağırma anlamına gelir ve fazla kullanmak forumu kirletir.

10. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini (ad, soyad, adres, tel no vb.) yayınlamak kesinlikle yasaktır.

11. Başka bir site katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı veya bir kurumu küçültücü veya hakaret edici yazılar yazılamaz.

12. Forum ortamına kişisel problemler ve anlaşmazlıklar taşınamaz. Kullanıcıların birbirine karşı kişisel saldırılar yapmalarına izin verilemez.

13. Forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek uyarısız sistemden uzaklaştırılma nedenidir.

14. Konular, ilgili konu başlığı altında açılmalıdır. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşırlar veya silerler.

15. Yeni başlık açmadan önce, daha önce yazılıp yazılmadığını kontrol ediniz. Daha önce açılmış konular herhangi bir uyarı yapılmaksızın silinir.

16. Yöneticiler her yazılan mesajı yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

17. Forum’un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek forum yöneticilerinin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

18. Site yöneticileri uygun olmayan mesajları silme, düzenleme, taşıma ve kilitleme yetkisine sahiptir; itiraz edilemez.

19. Forum kuralları her zaman değiştirilebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir; itiraz edilemez.

Site içerisinde yayınlanan bütün Resimler Logolar ve yayınlanan yazılar sahibine ve yayıncısına aittir.

Site ve Forum İçindeki Linkler

Site ve Forum içindeki linkler her zaman denetlenemeyeceği gibi içerikleri hakkında uygunsuz olan herhangi bir olaydan Anadolu Forum yöneticileri sorumlu değildir.

Gizlilik İlkeleri

Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgiler sadece forum yöneticileri tarafından görülecektir. Girmiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. (kullanıcı adı hariç)

 

Hangi Kursları Katılabilirsiniz

Gurur Tablolarımız İnceleyiniz

Kurs Saatini ve Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız

Öğrenci Çalışmaları Görmek İçin Tıklayınız

VideoDerslerVideo Dersler İzle

KarakalemBoyamaKarakaleKuruBoyaKuruBoyaSuluBoyaDersleriSuluBoyaPastelBoyaPastelBoyYagliBoyaYagliBoyaPerspektifCizimleriPerspektifDijitalBoyamalarDijital

Thumbnail image 

Manzara Yağlı Boya Tabloları, Minyatür Kursu, Minyatür Sanatı Nedir, Moda Evleri, Modern Yağlı Boya Tablolar, Modern Yağlı Boya Tabloları