Karakalem Eğitim Alan Öğrenciler Karakalem Eğitim Alan Öğrenciler Karakalem Eğitim Alan Öğrenciler Karakalem Eğitim Alan Öğrenciler Karakalem Eğitim Alan Öğrenciler Karakalem Eğitim Alan Öğrenciler Karakalem Eğitim Alan Öğrenciler

Mimarlık

Thumbnail image 

Mimarlık


Mimari bir tarafta ergonomik ve teknik konular diğer taraftan ise tasarımı bir araya getirebilmektir. Bunları bir araya getirebilmek oldukça zordur fakat yetenekli iseniz zor değildir.


Hayallerde ki gibi bir ev yaratmak mümkün mü? Elbette mümkündür. Evin odalarının farklı yerlere bakması ve etrafını görmesi sağlanabilir. Böylelikle güneş günün her saatinde evin içerisine girebilir. Çünkü bu binanın yerleşimi ve konumu, bir işlevsellik kriterlerinin tamamını sağlıyor olması demektir.


İyi bir mimar için bir evin güneş görmesi ve yerine göre manzaraya yönelmesi bir teknik zorunluluktur. Zorunluluk denmemizin sebebi de herkesin kışın evinde güneş görmek istemesidir. İç tasarımı ne denli ışıklı yaparsanız yapın, doğal ışığın yerini tutmamaktadır. Doğal ışık tasarım açısından vereceği huzur ve yaşam kalitesi demektir.


Mimarlık Ofisi,  Mimarlık Eğitimi, Mimarlık Kursları,  Mimarlık Dershanesi,  Mimarlık Okulları, Mimarlık Öğretmenleri, Mimarlık Atölyeleri konularında  eğitim almak isteyenler için özel olarak hazırlanmış kurslarımız bulunmaktadır.


Thumbnail image 

Mimari Eğitim, Mimarlık, Mimarlık Atölyeleri, Mimarlık Bürosu, Mimarlık Dershanesi, Mimarlık Eğitimi, Mimarlık Kursları, Mimarlık Ofisi, Mimarlık Öğretmenleri, Mimarlık Okulları